Logo Dansk Interlingua Union

I N T E R L I N G U A   -   c o m m u n i c a t i o n   s i n   f r o n t i e r a s

 
 Overblik
Forside
Mere om Dansk Interlingua Union

Yderligere oplysninger, forslag, kommentarer eller spørgsmål:
DANSK INTERLINGUA UNION
Sekretariatet, Kirkeholmen 10, DK-2630 Taastrup
www.interlingua.dk

 
Vespere de interlingua in Copenhagen
Der bliver læst og arbejdet med tekster på interlingua på interlingua-aftenerne i København den sidste tirsdag i måneden. Foto: Thomas Breinstrup

Interlingua-aftener
hver måned i København

To timer med interlingua den sidste tirsdag i hver måned. Kom og vær med, lær en masse, og giv en hånd.

Den sidste tirsdag i hver måned holdes der to timers interlingua-aften i København med undervisning og lidt aktivt arbejde.

Interlingua-aftenerne - eller på interlingua: le Vesperes de Interlingua - er blevet en institution. Siden 1992 har de hver måned været holdt i København, gennem de fleste år på Nyboder Skole men siden foråret 2012 i den lille café på Hotel Østerport, der nærmest ligger lige oven på den centralt beliggende Østerport Station.

Interlingua-aftenerne begynder igen tirsdag den 31. august 2016 klokken 19-21. Det er faktisk 25. sæson, der hermed indledes. Dansk Interlingua Unions sekretær, Thomas Breinstrup, underviser, og derudover arbejder man med små oversættelser og egne tekster.

Det er gratis at deltage, og i caféen kan der købes kaffe/the og øl/vand. Af hensyn til planlægningen og kopier nok af undervisningsmaterialet bedes man dog give besked på info@interlingua.dk. Så får man også besked, når næste interlingua-aften nærmer sig.

Der er ikke tale om et kursus med lektion for lektion, så man kan godt være med, selv om man er nødt til at undvære en enkelt aften, hvis kalenderen ikke går op. Vi læser, oversætter og øver nogle korte, nye tekster hver gang for at blive bedre til at tale sproget aktivt og arbejder samtidig videre med forskellige projekter for at sikre et større kendskab til interlingua.

Interlingua-aftenerne holdes den sidste tirsdag i hver måned, undtagen i juli. I december er det dog sædvanligvis midt på måneden for ikke at komme i klemme mellem jul og nytår.

Revidite: 2016-08-21