Logo Dansk Interlingua Union

INTERLINGUA - communication sin frontieras            Dansk Interlingua Union

 
 Overblik
Forside
Mere om Dansk Interlingua Union

Yderligere oplysninger, forslag, kommentarer eller spørgsmål:
DANSK INTERLINGUA UNION
Sekretariatet, Kirkeholmen 10, DK-2630 Taastrup
www.interlingua.dk
 

Der lægges vægt på at tale interlingua på interlingua-aftenerne i København den sidste tirsdag i måneden. Foto: Kurt Vittrup Andersen

Gratis interlingua-undervisning
i København efter ferien

Ny sæson med gratis interlingua-undervisning begynder i september 2009 - og det foregår lige midt i København.

Den 18. sæson i træk med månedlige, gratis interlingua-kurser midt i København indledes til september.

Da fortsætter Dansk Interlingua Union nemlig de såkaldte interlingua-aftener på Nyboder Skole, lige ved siden af Østerport Station, en af de mest centrale stationer i København.

Interlingua-aftenerne holdes hver måned fra september til maj (inklusiv) den sidste tirsdag i måneden kl. 19-21. Det sker i lokale 410. Underviser er DIUs sekretær, Thomas Breinstrup.

Kurset lægger vægt på at tale interlingua. Det sker med tekster og øvelser, men hver gang fortælles også de seneste nyheder om arbejdet med at udbrede interlingua i Danmark og resten af verden.

Deltagerne er i alle aldre. Deltagelsen er gratis, dog betaler man fem kroner for kaffen/theen for derigennem at støtte arbejdet med interlingua.

Det er som nævnt gratis at deltage, men send en besked til info@interlingua.dk. Så får du besked, når første interlingua-aften tirsdag den 29. september 2009 nærmer sig.

Revidite: 2009-06-08