Logo Dansk Interlingua Union

INTERLINGUA - communication sin frontieras            Dansk Interlingua Union

 
 Overblik
Forside
   

Yderligere oplysninger, forslag, kommentarer eller spørgsmål:
DANSK INTERLINGUA UNION
Sekretariatet, Kirkeholmen 10, DK-2630 Taastrup
www.interlingua.dk

 

Mini-ordbøger til PCen

Dansk Interlingua Union udgiver sine mini-ordbøger i elektronisk form, lige til at bruge på computeren. Det er gratis at hente og bruge dem.

Et normalt menneskes daglige ordforråd er kun på omkring 1.200 ord. Derfor skulle mini-ordbøgerne med de 2.000 hyppigste ord dække de fleste situationer.

Dansk Interlingua Union har tidligere udgivet mini-ordbøgerne på dansk-interlingua og interlingua-dansk i et lille hæfte sammen med den grundlæggende grammatik. Nu kommer mini-ordbøgerne i elektroniske udgaver, så man kan bruge dem direkte fra computeren.

De to ordbøger rummer hver omkring 2.000 ord. De skal bruges sammen med programmet Babylon, som hidtil har været gratis men nu skal købes, og hvortil der efterhånden findes et væld af forskellige ordbøger på alskens sprog samt andre mindre opslagsværker. Fordelen ved Babylon er, at man med et bestemt tastetryk - efter eget valg - kan kalde oversættelsesprogrammet frem og således lynhurtigt få det ord, som man har brug for. Det går en hel del hurtigere end at tage papirordbogen ned fra bogreolen.

Mini-ordbøgerne er gratis at anvende. De kan hentes hjem herunder. Man skal dog have installeret Babylon, før de virker. Når mini-ordbøgerne er hentet hjem, så dobbeltklik på hver enkelt af dem. Derved griber Babylon fat i dem, og så er du klar til for alvor at bruge og læse interlingua.

SÅDAN GØR DU
Hent først Babylon på
www.babylon.com (tidsbegrænset prøveversion, som skal købes, hvis man fortsat ønsker at bruge programmet)

Højreklik herefter på en eller begge af de to ordbøger for at kopiere dem hjem til din egen computer:

Dansk-interlingua mini-ordbog |
Interlingua-dansk mini-ordbog

DE STORE ORDBØGER
Dansk Interlingua Union har udgivet "Dansk-interlingua ordbog" og "Interlingua-dansk ordbog" med henholdsvis 17.000 og 24.000 opslagsord. Bestil og betal dem her.