Logo Dansk Interlingua Union

INTERLINGUA - communication sin frontieras            Dansk Interlingua Union

 
 Overblik
Forside
Mere om Dansk Interlingua Union

Yderligere oplysninger, forslag, kommentarer eller spørgsmål:
DANSK INTERLINGUA UNION
Sekretariatet, Kirkeholmen 10, DK-2630 Taastrup
www.interlingua.dk
 
  

Stor beretning om 
interlinguas historie

På blot en uge er to væsentlige bøger udkommet: en fascinerende fortælling fra en pioner om interlinguas historie set gennem de internationale konferencer og en gigantisk svensk-interlingua ordbog på over 1.000 sider.

BOGEN OM INTERLINGUAS HISTORIE
Svenska Sällskapet för Interlinguas sekretær, Ingvar Stenström, har skrevet bogen "Interlingua e su promotion durante 50 annos" - en personlig fortælling fra en af de få pionerer, som dels var med helt fra begyndelsen, dels har deltaget i stort set samtlige internationale interlingua-konferencer. Bogen på 270 sider med masser af også sjældne illustrationer beretter gennem konferencerne om de mange tiltag, de mange diskussioner, de mange spændende mennesker, der har været med til at arbejde for interlingua. Her er masser af sjove anekdoter og alvorlige betragtninger. Til sidst et stort tillæg med biografiske noter om aktive mennesker, et andet tillæg om alle UMIs topfolk, en liste over alle konferencerne, over alle de mange blade, der er udkommet m.m.
Bestil og betal den her: http://www.lulu.com/content/3186098


STOR - NÆSTEN ENORM - SVENSK ORDBOG
Pian Boalt, som er tidligere forlagsredaktor på Stora Focus i Stockholm, har udarbejdet en svensk-interlingua ordbog så stor, at det først nu er blevet muligt at udgive den. Ordbogen er netop kommet i en yderst praktisk A5-udgave. Der er over 93.000 opslagsord og masser af udtryk - lige, hvad man altid har brug for. Ordbogen er i to bind på sammenlagt over 1.000 sider, en lækkerbidsken for alle, der virkelig bruger sproget (og kan svensk...).
Bestil og betal den her: http://www.lulu.com/content/4089065 (A-L)
og her: http://www.lulu.com/content/4089065 (M-Ö).

Revidite: 2009-01-13